سفارش تبلیغ

] English > | خانه***| قسم به قلم (وب نوشت) ] رادیو حسنی سلام ، این وبلاگ دعوتی است برای ملاحظه مقالاتم در حوزه رسانه و تکنولوژی اطلاعات

برو به پائین صفحه

به توسعه انسان می انجامد IT
?حسین حسنی

سه شنبه 95/2/28 ساعت 1:34 عصر

آینده خبر

شما خواننده مطلبی از یک پیش بینی در حوزه اخبار هستید. در شرایطی که عمر تنوع و سرعت در خبر به سرنیامده و گامهای نخستین برای آن برداشته شده است ، سخن از "آینده خبر" یک پیش بینی است .مخاطبان این متن شاید زود باشد چنین پیش بینی را بخوانند !از این رو هیچکس نمی تواند حدس بزند که آیند خبر چه شکلی خواهد بود اما آنچه که قطعی است آن است که اتفاق خواهد افتاد .ما شاهد دگردیسی تدریجی اما بسیار سریع در حوزه خبر خواهیم بود.

****************************************************

همین که به خود آمدیم ، می بینیم که اتفاق افتاد! طی یکسال گذشته مخاطبان رسانه ملی تغییرات قابل محسوسی را در نحوه تولید و پخش خبر بویژه از شبکه های سراسری تلویزیون و شبکه خبر شاهد هستند که این روند تا میل به نقطه سربه سرآن ادامه خواهد داشت ، تا رسیدن به آن نقطه زمان زیادی نیست .

عنقریب همه بخشهای تلویزیونی صداوسیما، همچون بخش خبری ساعت 14 و ساعت 19 شبکه اول سیما و... دچار تحول ساختار اعم از شکل و محتوا خواهند شد. مخاطبان خبر رسانه ملی در گذشته بندرت شاهد تغییرات محسوس بودند اما بنا به اصل « حق با مشتری است» که انطباق آن در حوزه رسانه « حق با مخاطب است»،کمتر هفته­ای است که مخاطب شاهد تغییرات در بخشهای خبری نباشد، از رنگ ، نور ، دکور گرفته تا نحوه پوشش ، ارتباط بدن ، زبان و محتوا، خبر بسمت تولید کوتاه ، موجز ، آنی میل نموده است.

دلیل این تغییرات سریع و دشوار که البته مدیریت چندجانبه بر پیام در حوزه سیاسی را نیز دشوار وپیچیده نموده است ، چیست ؟ ادامه مطلب...

نظر شما( )
?حسین حسنی

چهارشنبه 88/8/20 ساعت 3:30 عصر

اکنون و آینده وب 3-(wed3)

چکیده: درج در خبر گزاری ایسنا- http://64.130.220.76/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1438028

 

در شرایطی که عمر web1 به سر نیامده و گامهای نخست برای web2  برداشته شده است سخن از web3  یک پیش بینی است . مخاطبان این متن شاید زود باشد چنین پیش بینی را بخوانند! از این رو هیچ‌کس نمی‌تواند حدس بزند که وب 3 چه شکلی خواهد داشت اما آنچه که قطعی است آن است که وب 3 حتماً خواهد آمد. آنچه مشخص است ،  وب 3 یک دگردیسی تدریجی (اما بسیار سریع ) در اینترنت است و نه یک اینترنت دیگر.

ما در جهانی زندگی می­کنیم که در آن تنها "تغییر" "ثابت" است. اگر بخواهیم مهمترین ویژگی عصر حاضر را در یک کلمه بیان کنیم، شاید مناسب­ترین کلمه، "تغییر" باشد. سرعت و عمق تحولات در برخی عرصه­ها آنچنان بالاست که تاریخ بشر تا کنون نظیر آن را به خود ندیده است به طور خاص مرکز ثقل این تحولات حوزه فن­آوری اطلاعات و ارتباطات ICT است. چند مثال وسعت این تغییرات را نشان می­دهد.

حجم اطلاعات تولید شده جهان در سال 2007 بیش از 40 اگزا بایت تخمین زده می­شود که بیش از همه­ی اطلاعات تولید شده در طول 5000 سال پیش از آن است. اگر بخواهیم این عدد را تصور کنیم این مثال جالب توجه است. بزرگترین کتابخانه جهان 19 میلیون جلد کتاب را در خود جای داده است حجم اطلاعات این کتابها و مستندات چاپی، 5 ترابایت است. 40 اگزابایت معادل 4 میلیون کتابخانه در حد و اندازه بزرگترین کتابخانه جهان. ادامه مطلب...

نظر شما( )
?حسین حسنی

شنبه 87/11/19 ساعت 1:10 عصر

اکنون و آینده وبwe3

چند پرسش درباره مفهوم

 کاری که وب امروزی روی فایل‌های متنی انجام می‌دهد. وب مفهومی روی همه اطلاعات و داده‌ها انجام خواهد داد. امروز می‌توانیم روی یک صفحه وب اشاره گری به یک صفحه وب دیگر بگذاریم. اما نمی‌توانیم به همان شکل داده‌ها را به هم مرتبط کنیم. نمی‌توانیم از یک عدد در یک بانک اطلاعاتی به عددی دیگر در یک بانک اطلاعاتی دیگر اشاره کنیم.

به عنوان یک مثال ساده باید بتوانیم میان شماره گواهینامه رانندگی شما و شماره ماشین‌تان ارتباطی داشته باشیم. کامپیوترها باید بتوانند بفهمند که این دو عدد با هم مرتبطند.

 رسیدن به اطلاعات درست در حال حاضر خیلی سخت است. شما می‌توانید در یک موتور جستجو به دنبال یک واژه بگردید و یک لیست طولانی از موضوعات مرتبط به دست بیاورید اما دیدن محتویات واقعی آنها بدون رفتن به درون‌شان ممکن نیست. امروز شبکه‌های اجتماعی (social networking) با روش‌هایی مانند برچسب زدن (tagging) سعی می‌کنند این امکان را بهبود ببخشند. اما اگر یکبار شما و یکبار من واژه «رسانه» را وارد کنیم از کجا می‌فهمیم که منظور ما یک چیز است یا دو چیز متفاوت و دهها منظور دیگر. ادامه مطلب...

نظر شما( )
?حسین حسنی

شنبه 86/12/11 ساعت 10:7 صبح

ماهواره سلام و خداحافظ ! -2

 

-      عدم گسترش همه جانبه در جهان ( حتی در اروپا و آمریکا نیز ماهواره اشاعه تام و تمام نیافته و توسط مخاطبان مورد استفاده جدی قرار نگرفته است.)

-       افزایش ماهواره و تداخل غیر قابل تحمل سیستم های ماهواره ای

-       هزینه های سنگین سرویس و نگهداری در مدار و تجهیزات ارتباطی و ...

-       نیاز به شرکتها و کشورهای سازنده ، آموزش سطح بالا ، تغییرات سریع تکنولوژی ماهواره و ...

واقعیات نشان می دهد که تمایل همه جانبه کشورها به خرید ماهواره افزایش یافته است از سوی دیگر بازار وسیع آسیا عمده ترین عامل برای توجه شرکت های تجاری سازنده به این منطقه از جهان است .بنابراین دستیابی به ماهواره تمام هدف نیست.

استراتژی بهره گیری از ماهواره ، بر پوشش و کاهش هزینه ها و حضور در فضا و ...(نظام فنی قبل از گیرنده خانگی ) معطوف است.

بنابراین لازم است بخشی از توان و انرژی بعنوان یک استراتژی به نظام فنی پس از گیرنده خانگی نیز معطوف گردد. به عبارتی، در کنار ماهواره اختصاصی (که در شرایط حقیقی یک تکنولوژی ناپایدار است ) لازم است به جوانب دیگر نیز توجه داشت.

 

این جوانب عبارتند از : ادامه مطلب...

رسانه

نظر شما( )

برو به بالای صفحه

[ |

تعداد بازدیدکنندگان

42965



رادیو اینترنتی من


تلویزیون اینترنتی من

مقالات من

. نگاهی به احکام مدیریت در سازمان
. لزوم جایگزینی استراتژی انتخاب و ...
. تکنیکهای ارتباط موثر
علم مدیریت فازی
پیشنهاد
فناوری اطلاعات در برنامة چهارم ...
مفهوم سواد اطلاعاتی وبا سواد اط ...
سواد رسانه ای برای همه ایرانیان
هفت اصل بیل گیتس
هم افزایی
طرح ایجاد بخش یا گروه تحقیق وتو ...
تاریخ اینترنت در ایران
دیدگاه انتقال
شهروند دیجیتال
زمستان 1386
پاییز 1386
تابستان 1385
بهار 1385
زمستان 1384
پاییز 1384

پیام

جستجو

0

0
0ت

موسیقی وبلاگ

اشتراک

 

<

hasani@iran.com

دیدار مجدد